Рішення №16/7 «Про затвердження структури та чисельності апарату, фінансового відділу, відділу освіти, культури, молоді та спорту Рівненської сільської ради та місцевої пожежної охорони на 2022 рік»

Кількість переглядів: 83
Скликання: VIIІ скликання
Сесія: 16 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 22.12.2021
Номер документу: 16/7
Назва документу: Про затвердження структури та чисельності апарату, фінансового відділу, відділу освіти, культури, молоді та спорту Рівненської сільської ради та місцевої пожежної охорони на 2022 рік
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.05 МБ)

РІВНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

16 СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 22.12.2020 року                           с. Рівне                                            № 16 /7

 

Про затвердження структури та чисельності апарату, фінансового

відділу, відділу освіти, культури, молоді та спорту Рівненської

сільської ради та місцевої пожежної охорони на 2022 рік

 

Відповідно до частини 1 статті 87 Цивільного кодексу України, статті 25, пункту 5 частини 1 статті 26, статті 54, статті 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України», керуючись  постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами) та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, фінансів та планування соціально-економічного розвитку від 21.12.2021 року, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Перейменувати виконавчі органи ради, а саме:

 «Відділ юридичного забезпечення ради та гуманітарної політики» на «Відділ  внутрішньої політики, правового і організаційного забезпечення, економічного та цифрового розвитку громади»,

«Відділ соціального захисту населення» на «Відділ праці та соціального захисту населення»,

 «Відділ з питань земельних та лісових ресурсів, кадастру та екологічної безпеки» на «Відділ регулювання земельних відносин, кадастру, житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища» та затвердити положення про них в новій редакції, що додаються.

  1. Затвердити в новій редакції Положення про відділ «Служба у справах дітей та сім’ї» Рівненської сільської ради в новій редакції згідно додатку.
  2. Визнати таким, що втратив чинність додаток до рішення від 10.08.2021 року № 11/6 «Про утворення відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» та внесення змін до рішення сільської ради № 2/23 від 23.12.2020 року «Про затвердження структури та чисельності апарату, фінансового відділу Рівненської сільської ради та місцевої пожежної охорони на 2021 рік» (зі змінами).
  3. Вивести 1 штатну одиницю водія місцевої пожежної охорони.
  4. Ввести 1 штатну одиницю фахівця з інформаційних технологій у Відділ  внутрішньої політики, правового і організаційного забезпечення, економічного та цифрового розвитку громади.
  5. Перемістити посаду «Головний спеціаліст» в кількості 1 штатна одиниця з Відділу бухгалтерського обліку, звітності та інвестицій до Відділу  внутрішньої політики, правового і організаційного забезпечення, економічного та цифрового розвитку громади без зміни істотних умов праці.
  6. Затвердити структуру та чисельність апарату Рівненської сільської ради в кількості 38 (тридцять вісім) штатних одиниць (додаток 1).
  7. Затвердити структуру та чисельність виконавчого органу юридичної особи публічного права - фінансового відділу Рівненської сільської ради в кількості 4 штатних одиниці (додаток 2).
  8. Затвердити структуру та чисельність виконавчого органу юридичної особи публічного права - відділу освіти, культури, молоді та спорту Рівненської сільської ради в кількості 4 штатних одиниці (додаток 3)
  9. Затвердити структуру та чисельність  місцевої пожежної охорони Рівненської сільської ради в кількості 8 штатних одиниць(додаток 4).
  10. Затвердити організаційну структуру апарату та виконавчих органів(юридичних осіб) Рівненської сільської ради (додаток 5).
  11.  Відділу бухгалтерського обліку, звітності та комунального майна  внести зміни до штатного розпису апарату Рівненської сільської ради.
  12. Самостійним виконавчим органам ради забезпечити виконання даного рішення.
  13. Встановити, що зміни внутрішньої структури (без зміни їх загальної чисельності) здійснюються на підставі розпоряджень сільського голови.
  14.  Ввести в дію оновлені структури та чисельність з 01.01.2022 року.
  15.  Контроль за виконанням цього рішення з 01.01.2022 року покласти на начальника Відділу  внутрішньої політики, правового і організаційного забезпечення, економічного та цифрового розвитку громади Федчишина Д.С.

 

 

 

Сільський голова                                                              Юрій ФІНІКОВСЬКИЙ

 

 

Федчишин 0977076759

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь