Рішення №16/12 «Про внесення змін до рішення №1/9 від 30.11.2020 року «Про умови оплати праці Рівненського сільського голови»»

Кількість переглядів: 63
Скликання: VIIІ скликання
Сесія: 16 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 22.12.2021
Номер документу: 16/12
Назва документу: Про внесення змін до рішення №1/9 від 30.11.2020 року «Про умови оплати праці Рівненського сільського голови»
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.02 МБ)

РІВНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

16 СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 22.12.2021 року                           с. Рівне                                           № 16 /12

 

Про внесення змін до рішення №1/9 від 30.11.2020 року

«Про умови оплати праці  Рівненського сільського голови»

 

Відповідно до ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 1 ст. 10, ст. ст. 14, 15,21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від  9 березня 2006 року №268 «Про впорядкування умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів», зі змінами та доповненнями, сільська рада, 

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до рішення сільської ради № 1/9 від 30.11.2020 року «Про умови оплати праці Рівненського сільського голови» та викласти пункт 1 у новій редакції такого змісту:

«1. Установити та здійснювати виплати сільському голові ФІНІКОВСЬКОМУ Юрію Миколайовичу з часу обрання та затвердження на посаду до закінчення строку повноважень:

    1. Посадовий оклад, надбавку за ранг, надбавку за виконання особливо важливої роботи  згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року №  268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів» зі змінами і доповненнями та іншими чинними нормативно-правовими актами;
    2. Надбавку за вислугу років в розмірі залежно від стажу роботи, який дає право на одержання такої надбавки;
    3. Здійснювати щомісячно, з часу обрання на посаду до закінчення строку повноважень сільського голови в розмірі середньомісячної заробітної плати (оклад, ранг, надбавка за вислугу років, інтенсивність);
    4. Здійснювати преміювання сільського голови  в розмірі середньомісячної заробітної плати до державних і професійних свят та ювілейних дат в межах фонду преміювання та економії фонду оплати праці;
    5. Щорічно надавати сільському голові матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.»

 

  1. Внести зміни до рішення сільської ради № 1/9 від 30.11.2020 року «Про умови оплати праці Рівненського сільського голови» та викласти пункт 2 у новій редакції такого змісту: «2. Надати право сільському голові встановлювати надбавки та премії посадовим особам місцевого самоврядування в межах фонду оплати праці та економії з врахуванням Положення про матеріальне стимулювання, а також вносити зміни до структури апарату сільської ради в межах затвердженої чисельності працівників та витрат на утримання ради та її апарату.»
  2. Внести зміни до рішення сільської ради № 1/9 від 30.11.2020 року «Про умови оплати праці Рівненського сільського голови» та викласти пункт 3 у новій редакції такого змісту: «3. Надати право сільському голові в міжсесійний період приймати розпорядження, спрямовувати вільні лишки та вносити зміни фінансового характеру із послідуючим затвердженням на сесії сільської ради».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти Відділ внутрішньої політики, правового і організаційного забезпечення, економічного та цифрового розвитку громади.

 

 

 

 

Сільський голова                                                              Юрій ФІНІКОВСЬКИЙ

 

Федчишин 0977076759


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь