Вітання для працівників культури

Дата: 08.11.2018 18:14
Кількість переглядів: 547

Фото без опису     Сьогодні у Рівненському будинку культури  відбулись святкові заходи до дня працівників культури та аматорів народного   мистецтва нашої громади.

       Зі словами привітань та найщирішими словами вдячності до присутніх звернувся сільський голова Володимир Крижук. З нагоди професійного свята працівникам галузі було вручено грамоти та подарунки.

     Колег вітали Галина Сюмак та Дмитро Маляс, які були ведучими свята. Пісенні композиції дарували юні таланти.

     Приєднався до вітань і в.о. директора КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк, який привітав своїх колег із професійним святом, зазначивши, що працівники вищевказаної професії – це безперечно талановиті люди, які несуть радість та любов до співу, слова, до життя, наповнюють будні високими і світлими почуттями.

      Тож бажаємо всім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь