Волейбольний майданчик відкрили у с.Старовойтове

Дата: 12.05.2019 19:24
Кількість переглядів: 766

   Фото без описуСьогодні відбулось урочисте відкриття волейбольного майданчика із штучним покриттям у с.Старовойтове. З нагоди такого спортивного дійства зібралось багато жителів села і, звісно, завітало чимало гостей.

   

 

 

 

 

   Право перерізати символічну стрічку було надано сільському голові Володимиру Крижуку, в.о. директора Комунального закладу «Центр КДСТ» Павлу Москалюку та депутату Рівненської сільської ради Миколі Гурку.

 Будівництво даного об’єкта проводилося за кошти сільського бюджету, вартість будівництва становить більше 1 млн. грн. Це дуже цікава і хороша ініціатива для нашої громади. Створення умов для занять спортом дозволить змістовно проводити дозвілля молоді.

   Захід розпочався із освячення новозбудованого спортивного об’єкта, який здійснив отець Іоан.

  Сільський голова Володимир Крижук у своєму виступі зазначив, що відкриття спортивного майданчика є знаковою подією для села. Сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить молоді ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку. Адже наші діти і молодь повинні свій вільний час проводити на таких майданчиках, замість того, щоб сидіти за комп’ютерами.

  З цієї нагоди, було організовано та проведено волейбольний турнір, в якому взяли участь 3 команди (с.Старовойтове, с.Борове, с.Миловань). По завершенню турніру було підбито підсумки та нагороджено переможців. Перемогу здобула команда с.Борове. 

   Працівники Комунального закладу «Центр КДСТ» організували святковий концерт приурочений Дню матері. Піднесений настрій присутнім подарували виступи колективу «Надія» Рівненського СБК, Маргарити Шепелюк та Вікторії Цегельнюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь