Обговорили основні напрямки діяльності Молодіжної ради Рівненської ОТГ

Дата: 17.05.2019 12:50
Кількість переглядів: 778

Фото без опису   Вчора відбулось чергове засідання Молодіжної ради Рівненської ОТГ. На порядку денному були питання щодо включення до складу ради 5 представників молоді громади, обговорення та схвалення логотипу Молодіжної ради та Положення про консультативно-дорадчий орган (Молодіжну раду) і делегування представника – голови Молодіжної ради Станіслава Смолярчука до складу Молодіжної ради при Волинській ОДА.

   Члени ради обговорили основні напрямки своєї діяльності та висловили бажання тісно співпрацювати з органами місцевого самоврядування, долучаючись до розробки Стратегії розвитку громади та інших нормативно-правових актів направлених на покращення добробуту населення та розвиток громади. Адже врахування думки молоді під час формування та реалізації молодіжної політики є важливим для жителів громади.

  Було узгоджено проект рішення «Про  затвердження складу  молодіжного консультативно-дорадчого органу (Молодіжної ради) при Рівненській сільській раді», який буде внесено на розгляд чергової сесії сільської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь