Відбулась чергова сесія Рівненської сільської ради

Дата: 23.05.2019 12:29
Кількість переглядів: 762

Фото без опису   На черговій сесії Рівненської сільської ради, яка відбулась вчора, депутати прийняли більше 50 рішень згідно порядку денного. На сесії були присутні 15 депутатів. В роботі пленарного засідання взяли участь керівники відділів, установ  та представники засобів масової інформації.

 

 

   Перед розглядом питань включених до порядку денного, депутати зачитали підготовленні запити, звернення та внесли корективи до проекту рішення «Про порядок денний 44 сесії сільської ради».

   Депутати внесли зміни та доповнення  до рішень сільської ради та деяких Програм. А саме виділили кошти у сумі 35 000 грн. для виплати дотації власникам ОСГ, які утримують дві  корови згідно Програми підтримки особистих селянських господарств та розвитку АПК у Рівненській  сільській раді на 2018-2020 роки.

   Крім того, депутати одноголосно підтримали пропозицію про вступ до Асоціації об’єднаних територіальних громад, затвердили склад Молодіжної ради, внесли доповнення до Методики розрахунку і порядку використання орендної плати за оренду майна комунальної власності Рівненської сільської ради.

   Як завжди, дискусію у залі засідання викликало питання щодо внесення змін до бюджету Рівненської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, розгляд якого затягнувся до 3 годин. В результаті тривалих обговорень вирішено виділити кошти в сумі:

- 843 000 грн. для поточного ремонту покриття по вулицях населених пунктів сільської ради;

- 185 000 грн. на закупівлю обладнання, устаткування та матеріалів для організації роботи стоматологічного кабінету в с. Полапи та витратних матеріалів для вже функціонуючих стоматкабінетів старостинських округів.

- 64 000 грн. на оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки;

- 40 000 грн. на виплату грошової допомоги для підтримки обдарованих учнів та стимулювання їх до успішного навчання.

   Також було виділено кошти на інші соціально важливі об’єкти.

   В ході засідання депутати розглянули земельні питання, які в основному стосувалися надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою, їх затвердження.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь