Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників

Дата: 19.07.2019 15:06
Кількість переглядів: 460

Фото без опису   Тематичні заходи  з нагоди 75-ї  річниці визволення Любомльського  району  від фашистських загарбників відбулись сьогодні на Пагорбі Слави у місті Любомль. Вшанувати пам’ять загиблих у роки війни зібралось чимало жителів району. Представники влади, на чолі з головою Любомльської РДА Олександром Устименком, у своїх виступах висловили слова вдячності захисникам нашої країни.

   Участь у заході взяли й представники Рівненської ОТГ, а саме сільський голова Володимир Крижук та директор КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк, які здійснили покладання квітів до Обеліску Слави.

   У пам'ять про полеглих, представники духовенства здійснили молебні, а працівники культури підготували музичні композиції.

Світла пам’ять загиблим воїнам! Хвала і честь живим героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь