Безпека у громаді – один із наших пріоритетів

Дата: 30.07.2019 14:36
Кількість переглядів: 492

Фото без опису  З метою спільної реалізації заходів, спрямованих на протидію правопорушенням, негативним явищам та забезпечення безпеки жителів, Рівненська сільська рада виявила бажання взяти участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади», який передбачає запровадження нового формату співпраці поліції з громадою.

  Саме сьогодні представники Національної поліції України, області та району з ознайомчим візитом відвідали нашу громаду. Вони оглянули майбутні кабінети поліцейського, в яких на даний час проводяться ремонті роботи. Обговорили деталі щодо впровадження проєкту на території Рівненської громади та підготовку Меморандуму про співпрацю між головою ОТГ Володимиром Крижуком та керівником ГУНП у Волинській області Петром Шпигою.

  Згідно проєкту, поліцейський постійно підтримуватиме постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечуватиме порядок та буде запобігати правопорушенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь