Навчальний старт щодо функціонування центру надання адміністративних послуг Рівненської ОТГ

Дата: 10.09.2019 21:35
Кількість переглядів: 624

  Фото без опису 

  Протягом шести днів в рамках Програми «U-LEAD з Європою» для працівників Рівненської сільської ради проводитимуться тренінги. Сьогодні, у перший день тренінгу, було опановано два навчальні модулі. Основні питання, що обговорювались – це «Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг», «Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання».

   Тренінг проходив продуктивно, учасники заходу почули багато цікавої та важливої інформації. Зокрема, детально обговорили повноваження органів місцевого самоврядування у наданні адміністративних послуг; засади доброчесності в органах місцевого самоврядування; типові проблеми отримання адміністративних послуг з точки зору громадянина.       

   Висловлюємо подяку Програмі «U-LEAD з Європою» та тренеру Вікторії Романюк за здобуті знання, чудову атмосферу, досвід, який необхідний для роботи. Чекаємо на проведення наступних тренінгових модулів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь