Якою була 47 сесія Рівненської сільської ради

Дата: 02.10.2019 16:55
Кількість переглядів: 820

Фото без опису     На порядок денний чергової сесії сільської ради було внесено більше 80 питань. В роботі пленарного засідання взяли участь 16 депутатів, керівники відділів, установ, представники засобів масової інформації та запрошені гості.

   Вже традиційно при розгляді першого питання, тобто порядку денного, депутати почали вносити поправки, деякі питання виключити, у щось внесли зміни.

   Розпочали обговорення з найбільш цікавого та інтригуючого питання щодо внесення змін до бюджету Рівненської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. У результаті наші обранці розділили 4 160 000 грн., а саме депутати проголосували про виділення коштів у сумі:

  • 1 385 500 грн. на капітальний ремонт даху та системи опалення Полапівського сільського будинку культури;
  • 1 461 024 грн. на капітальний ремонт даху та приміщення залу будинку культури в с. Забужжя;
  • 199 500 грн. на поточний ремонт приміщення клубу в с. Миловань;
  • 210 500 грн. на заклади освіти Рівненської сільської ради;
  • 101 900 грн. на заклади охорони здоров’я та терцентру;
  • 801 576 грн. на інші соціальні об’єкти та потреби.

Депутати затвердили генеральні плани сіл Гуща, Забужжя, Столинські Смоляри та Полапи, бюджетний регламент Рівненської сільської ради, прийняли Програму фінансової підтримки комунального господарства «Рівне» Рівненської сільської ради на 2019-2020 роки, заслухали звіт про виконання Програми  підтримки та розвитку фізкультури і спорту на території Рівненської сільської ради на 2019- 2020 роки.

   Ольга Сахар - голова робочої групи по створенню ЦНАП у Рівненській сільській раді, представила для затвердження проекти рішень щодо переліку адміністративних послуг, які надаватимуться через ЦНАП, його Регламент та графік роботи. Начальник відділу юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності Любов Шрамко доповіла по питанню щодо надання згоди на організацію співробітництва та про погодження розрахунків тарифів за виробництво та постачання теплової енергії службових будинків військових містечок «Рівне» та «Новоугрузьке».

   Після довготривалого, але конструктивного розгляду попередніх питань, депутати взялися до обговорень земельних, яких налічувалось близько 70. Вони стосувалися надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою, їх затвердження, доповнення до деяких рішень, вилучення земельних ділянок, тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь