Шановні мешканці Рівненської громади!

Дата: 17.10.2019 17:16
Кількість переглядів: 703

Фото без опису   Наполегливо просимо вас під час прибирання своїх присадибних ділянок та городів утримуватись від розведення вогнищ і спалювання листя, рослинності, сухостою!

       Спалювання рослинних відходів та сміття несе за собою небезпеку виникнення масштабних пожеж, що унеможливлює своєчасне гасіння місць самозаймань та виникнення і розповсюдження значної задимленості. Особливо це стосується ділянок, прилеглих до смуг відведення автомобільних доріг загального користування, сільських вулиць, що погіршує умови видимості та призводить до тяжких дорожньо-транспортних пригод.

   Загорання у природних екосистемах виникають внаслідок випалювання сухої рослинності з порушенням громадянами правил пожежної безпеки під час проведення сільськогосподарських робіт на власних присадибних ділянках, перебування в лісових масивах і на торфовищах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь