Розпочались заходи до Дня місцевого самоврядування

Дата: 02.12.2019 12:36
Кількість переглядів: 816

Фото без опису  Заходи до Дня місцевого самоврядування в Рівненській ОТГ розпочались вже 1 грудня. В Гущанському будинку культури зустрілись колишні голови та секретарі сільських рад, щоб поділитись спогадами і просто поспілкуватись.

  Концертні номери та цікаву програму підготували працівники КЗ «Центр КДСТ», а з вітальним словом та словами вдячності за вагомий внесок  кожного з присутніх у соціально-економічний розвиток своїх сільських рад виступили сільський голова Володимир Крижук та заступник Олена Пасаман. В.о. старост поділились планами щодо перспектив розвитку кожного старостинського округу і громади в цілому. Присутні в ході спілкування згадали і районних керівників, які сьогодні на заслуженому відпочинку або працюють в інших сферах. 

  У невимушеній щирій атмосфері промайнуло кілька годин заходу, а присутні зворушливо і щиро дякували за свято, яке варте того, щоб стати традиційним. Адже головна цінність – люди, які живуть поруч, які переймались у свій час тими ж проблемами, що і ми сьогодні, і хоча вони тепер не при владі, продовжують хвилюватись за долю нашої Рівненської громади і перспективи її розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь