Заслухали звіти та обговорили інші важливі питання

Дата: 31.01.2020 16:05
Кількість переглядів: 627

Фото без опису  На засіданні виконавчого комітету присутні розглянули ряд важливих питань. А саме заслухали інформацію Уляни Мартинюк, спеціаліста І категорії фінансово-економічного відділу, про виконання бюджету Рівненської ОТГ за 2019 рік. Про роботу установ і організацій, що є на території сільської ради із зверненням і заявами громадян за минулий рік проінформувала Світлана Залевська.

  У ході засідання начальник відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та кадрової роботи Любов Шрамко прозвітувала про роботу адміністративної комісії Рівненської сільської ради  у 2018-2019 роках, а Юрій Тимощук розповів про стан військово-облікової роботи на території Рівненської сільської ради.

  Також присутні обговорили питання щодо вартості харчування дітей дошкільного та шкільного віку в закладах освіти Рівненської сільської ради, визначили перелік об’єктів та види робіт для відбування засудженими та адмінпокараними громадянами покарання та адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт та для відпрацювання  правопорушниками на яких накладено адміністративне стягнення у виді суспільно-корисних робіт на 2020 рік, тощо.

  По кожному розглянутому питанню прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь