Відбувся прийом громадян у населених пунктах Рівненської громади

Дата: 27.02.2020 11:04
Кількість переглядів: 616

Фото без опису  Виїзний прийом громадян відбувся учора у селах Забузького та Столинсько-Смолярського старостинських округів, які включають у себе 8 населених пунктів. Прийом громадян проведено за участю сільського голови Володимира Крижука, його заступника – Олени Пасаман, секретаря ради Наталії Кондратюк, в.о. старости, землевпорядника.

   Такі зустрічі дають змогу не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми жителів громади.

  Більшість питань, з якими місцеві жителі звернулись до керівництва громади, стосувалися  подальшого функціонування установ у населених пунктах громади, благоустрою, соціального захисту, ремонту вуличних доріг. Велике занепокоєння у сільських мешканців викало питання відсутності медичних працівників у деяких населених пунктах, на що було дано роз’яснення щодо прийняття на останній сесії програми стимулювання сімейних лікарів, які будуть жити і працювати на території громади. Також озвучувалися земельні питання, а саме надання земельних ділянок, узгодження їх меж, тощо.

  В ході спілкування представниками сільської ради було надано ґрунтовні роз’яснення щодо озвучених питань. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь