Поважна делегація побувала у Рівненській громаді

Дата: 02.03.2020 14:09
Кількість переглядів: 693

Фото без опису   25 лютого 2020 року на території громади побувала поважна урядова делегація на чолі з Міністром Канцелярії Президента Польщі паном Адамом Квятковським, Генеральним Консулом Республіки Польща у м.Луцьк Вєславом Мазуром, Віце-Консулом Тересою Хрущ, ксьондзом Яном Бурасом, організатором інтеграційного центру «Замлиння».

   Метою візиту на територію ОТГ були відвідини жительки с.Сокіл Олександри Васейко (бабці Шури, як поважно називають її поляки), яка у липні минулого року з рук Президента Польщі отримала у Варшаві медаль «За мучеництво та звитягу».

   Пан Міністр переказав щирі вітання від імені Президента Анджея Дуди, фото Президента з Першою Леді Польщі з особистим підписом пана Президента, а також безліч подарунків, основним з яких була нова сучасна пралька-автомат.

   Після відвідин будинку бабці Шури, делегація вирушила на польське кладовище в урочищі «Острівки», де відбулось покладання квітів та запалення лампадок біля Меморіалу, а також ксьондз Ян Бурас відслужив коротеньку панахиду.

   Це другий, за останні десять років, візит делегації такого рівня на терени Рівненської сільської ради. Супроводжував польську делегацію територією Рівненської ОТГ сільський голова Володимир Крижук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь