ДО УВАГИ ПРИСЯЖНИХ!

Дата: 12.03.2020 12:29
Кількість переглядів: 827

Фото без опису   Нагадуємо про необхідність подання присяжними до 1 квітня 2020 року електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2019 рік.

      Так, відповідно до частини 1 статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно, до 1 квітня, подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

    Згідно підпункту «ґ» пункту 1 статті 3 Закону України «Про запобігання корупції» до суб'єктів декларування та відповідальності за корупційні правопорушення відносяться присяжні (під час виконання ними обов’язків у суді). Тому,  присяжні, які виконували у 2019 році обов’яки у суді, зобов’язані подати електронну декларацію на офіційному веб-сайті НАЗК.

    Також зазначимо, що упродовж 7 днів після подання основної декларації суб’єкт декларування має право три рази подати виправлену декларацію.

Для заповнення декларації присяжним необхідно, завчасно отримати електронно-цифровий  підпис.

   На офіційному веб-сайті НАЗК є роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій та навчальне відео із заповнення декларацій у системі "Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування".

  Звертаємо увагу на те, що порушення вимог фінансового контролю, умисне недекларування або декларування недостовірної інформації є корупційними правопорушеннями, за які передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь