Проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил карантину

Дата: 06.04.2020 21:00
Кількість переглядів: 1307

Фото без опису  Дільничним офіцером поліції сектору превенції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області ст. лейтенантом поліції Стернічуком В.О. спільно з працівниками Рівненської сільської ради в період з 31.03.2020 по 04.04.2020 року на території Рівненської ОТГ проводилася робота щодо заходів боротьби з поширенням гострої хвороби COVID – 19 та роз’яснення санітарно- протиепідемічних правил і норм. З цією метою відвідувалися торгівельні заклади, АЗС та інші підприємства, установи та організації, під час візиту наголошувалось на відповідальності за порушення правил карантину, передбачену ст. 44-3 КУпАП та ст. 325 КК України.

  Крім цього здійснювався контроль (перевірка) осіб, котрі повернулися із заробіток з країн ЄС на предмет дотримання заходів самоізоляції та правил карантину.

  Одночасно, в ході проведених заходів відвідали осіб похилого віку (особливо самотніх), сім’ї, які потребують допомоги в період протидії та поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. З вказаною категорією осіб проводилась роз’яснювальна бесіда щодо загрози власній безпеці та запобігання скоєнню стосовно них правопорушень пов’язаних з шахрайством та іншими протиправними діями.

  За вище вказаний період порушень правил карантину не виявлено, робота в даному напрямку продовжується.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь