Профілактика СЖО

Дата: 18.05.2020 13:43
Кількість переглядів: 1289

Фото без опису  18 травня 2020 року головним спеціалістом відділу соціального захисту населення Рівненської сільської ради Богданою Романюк спільно з  в.о. старости Гущанського старостинського округу Олексієм Нестеруком та спеціалістом І категорії відділу ЦНАПу Світланою Залевською проведено профілактичний рейд на території села Гуща  Рівненської ОТГ.

          З метою запобігання випадків загрози життю та здоров’ю дітей, профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, проведено обстеження умов проживання у 3 сім’ях,  в яких виховується 13 неповнолітніх дітей. З батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо створення належних умов для проживання дітей, недопустимості вживання спиртних напоїв  та виникнення  насильства в сім’ї.

     За результатами відвідування складено відповідні акти обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, проведено початкову оцінку потреб сім’ї. Порушень прав дітей не виявлено. Умови утримання, навчання та виховання дітей відповідають нормам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь