Профілактика СЖО

Дата: 18.05.2020 13:43
Кількість переглядів: 1311

Фото без опису  18 травня 2020 року головним спеціалістом відділу соціального захисту населення Рівненської сільської ради Богданою Романюк спільно з  в.о. старости Гущанського старостинського округу Олексієм Нестеруком та спеціалістом І категорії відділу ЦНАПу Світланою Залевською проведено профілактичний рейд на території села Гуща  Рівненської ОТГ.

          З метою запобігання випадків загрози життю та здоров’ю дітей, профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, проведено обстеження умов проживання у 3 сім’ях,  в яких виховується 13 неповнолітніх дітей. З батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо створення належних умов для проживання дітей, недопустимості вживання спиртних напоїв  та виникнення  насильства в сім’ї.

     За результатами відвідування складено відповідні акти обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, проведено початкову оцінку потреб сім’ї. Порушень прав дітей не виявлено. Умови утримання, навчання та виховання дітей відповідають нормам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь