Співпраця Рівненської громади та КНП «ЦПМД Любомльської районної ради» продовжується

Дата: 20.05.2020 14:16
Кількість переглядів: 646

Фото без опису  Учора було здійснено об’їзд окремих медичних закладів, розташованих на території Рівненської громади.

  Заступник сільського голови Олена Пасаман, в.о. старости Столинсько-Смолярського старостинського округу Микола Козачук спільно з директором КНП «ЦПМД Любомльської районної ради» Тетяною Васенько, із залученням фахівців будівельної організації, визначали шляхи поетапного поточного ремонту приміщення ФАПу села Столинські Смоляри. В цьому приміщенні за останні 2 роки у двох кабінетах було замінено вікна, підлогу, змуровано грубку, проведено косметичний ремонт для розміщення стоматологічного кабінету, який функціонує з минулого року. Приміщення облаштоване водопостачанням, є бойлер. Але кабінети фельдшерсько-акушерського пункту потребують косметичного ремонту стін, стелі, заміни дверей та окремих вікон. Є нагальна необхідність заміни електропроводки, утеплення стелі та, відповідно, ремонту даху. З метою забезпечення нормального температурного режиму будівля потребує ремонту системи опалення або її заміни. Було вирішено підготувати приблизний кошторис вартості для здійснення вищевказаних робіт.

  Потребує завершення ремонтних робіт приміщення ФАПу сіл Підлісся та Миловань. А це першочергово - поточний ремонт електромережі та внутрішні роботи.

  На стадії прийняття в експлуатацію - відремонтоване приміщення Забузької амбулаторії та приміщення денного відділення Територіального  центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любомльського району, в якому розміщена Гущанська амбулаторія. Там гарні і просторі кабінети, в обох приміщеннях функціонують стоматологічні кабінети та за кошти громади облаштовано дві трикімнатних квартири для сімейних лікарів. На часі придбання меблів та обладнання.

  До речі, за період існування ОТГ не було ліквідовано жодного ФАПу в селах громади. Рада забезпечує співфінансування на утримання та заробітну плату працівників, здійснює фінансування проведення ремонтів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь