Чергова сесія Рівненської ОТГ

Дата: 22.05.2020 15:07
Кількість переглядів: 818

Фото без опису Сьогодні відбулось пленарне засідання 56 сесії Рівненської сільської  ради сьомого скликання, яке провів  сільський голова  Володимир Крижук. Сесійному  зібранню  передувала робота постійних комісій сільської ради, які засідали напередодні для опрацювання питань порядку денного.

  Робота сесії розпочалася із оголошення депутатських запитів та запитань, після чого перейшли до затвердження порядку денного, який налічував понад дві сотні питань.

  В ході засідання депутати внесли зміни та доповнення до Програми розвитку освіти Рівненської сільської ради на 2018-2023 роки, затвердили Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2020 рік та Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності в новій редакції.

  Також на засіданні було розглянуто ряд земельних питань щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою,  затвердження розроблених проектів, детальних планів території для визначення меж земельних ділянок для розміщення індивідуальної житлової забудови, технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності за межами населених пунктів Рівненської сільської ради. Було затверджено розпорядження сільського голови, видані в міжсесійний період, тощо. Результатом роботи стало  ухвалення  проектів рішень майже з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь