Скриньку здоров’я отримала Рівненська ОТГ

Дата: 15.06.2020 11:05
Кількість переглядів: 456

Фото без опису  Минулого тижня Рівненська громада отримала гуманітарну допомогу для боротьби з коронавірусом від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України».

 У травні цього року Рівненська сільська рада подала заявку на участь у благодійному проєкті «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19», який в Україні реалізує Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» за підтримки Програми U-LEAD з Європою.

  Громада отримала від фонду благодійну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та предметів першої необхідності для роботи працівників галузі охорони здоров’я, а саме: костюми біологічного захисту, захисні окуляри, респіратори, маски, рукавички та дезинфікуючі засоби.

  Рівненська сільська рада висловлює вдячність Міжнародному  благодійному фонду «Карітас України» та Програмі «U-LEAD з Європою» за допомогу. Сподіваємося, що спільними зусиллями ми подолаємо усі труднощі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь