Обстежили пункти заготівлі лісових ресурсів

Дата: 28.07.2020 11:03
Кількість переглядів: 704

Фото без опису  З метою  контролю за заготівлею другорядних лісових матеріалів на території Рівненської ОТГ учора було здійснено об’їзд заготівельних пунктів. Члени комісії: Андрій Грижак - завідувач сектором з питань агропромислової політики Любомльської РДА, Олександр Пашинський – провідний спеціаліст відділу з питань земельних та лісових ресурсів, кадастру та екологічної безпеки Рівненської сільської ради та Василь Стернічук – дільничний офіцер громади провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог чинного законодавства. Особливу увагу було приділено питанню повноти  сплати  визначених податковим  законодавством   податків  і  зборів  суб’єктами  господарювання,  котрі  закупляють  лісову  продукцію  в  населення.

  За результатами перевірки порушень не виявлено.

Фото без опису  Враховуючи те, що після  збору  чорниць  традиційно  розпочинається  грибний  сезон та  триває   заготівля  лікарських  рослин, рейдові групи працюватимуть й надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь