Заклади охорони здоров’я прийнято у комунальну власність громади

Дата: 10.09.2020 14:51
Кількість переглядів: 701

Фото без опису  Рівненською сільською радою на черговій 60-й сесії, яка відбулась учора було прийнято у комунальну власність заклади охорони здоров’я, розташовані на території громади. ФАПи та амбулаторії було внесено до переліку ІІ типу, затвердженого на цій же сесії.

  Сільський голова Володимир Крижук сьогодні зустрівся з працівниками Забузької амбулаторії, де віднедавна вже є свій сімей лікар - Олена Бондарук. Спільно із працівниками закладу обговорили нагальні питання щодо функціонування амбулаторії в зимовий період, визначили першочергові завдання щодо забезпечення необхідним інвентарем, обладнанням, тощо.

  З метою належного обслуговування населення вводиться в практику сімейним лікарем виїзд безпосередньо у ФАПи Забузького та Столинсько-Смолярського старостинств, які на сьогодні збережені, частково відремонтовані і функціонують.

  Про сталий графік прийому двох сімейних лікарів у населених пунктах ради та графік роботи п’яти стоматологічних кабінетів громади буде повідомлено додатково.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь