Черговий профілактичний захід «Урок» проведено у Рівненській ОТГ

Дата: 16.09.2020 16:09
Кількість переглядів: 719

Фото без опису  На території  Рівненської об’єднаної територіальної громади триває Всеукраїнський профілактичний захід «Урок». Мета проведення рейду: виявлення дітей, які  без поважних причин не приступили до навчання, обстеження умов проживання дітей, які виховуються у сім’ях, що перебувають в складних життєвих обставинах, вивчення стану забезпечення дітей шкільним приладдям та необхідним одягом, вжиття заходів щодо усунення причин і умов, внаслідок яких діти можуть бути не охоплені навчанням, притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

  В межах даного профілактичного заходу було здійснено рейд  на території Забузького старостинського округу Рівненської сільської ради. Під час даного рейду перевірено стан охоплення дітей шкільного віку освітніми послугами, проведено обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які належать до вразливих категорій населення та перебувають під впливом чинників, що можуть зумовити потрапляння у складні життєві обставини.

 З батьками дітей проводилися профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства, їх обов’язків у здобутті дітьми повної загальної середньої освіти. Крім цього, батьків попереджено про відповідальність за ухилення  від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

   У проведенні рейду взяли участь начальник  відділу соціального захисту населення Рівненської сільської ради Богдана Романюк, начальником служби у справах дітей Любомльської районної державної адміністрації Олеся Сацюк та дільничний офіцер поліції Василь Стернічук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь