Профілактика домашнього насильства

Дата: 09.12.2020 16:44
Кількість переглядів: 1719

Фото без опису  Учора, 8 грудня, комісією у складі начальника відділу соціального захисту населення сільської ради Богдани Романюк, головного спеціаліста служби у справах дітей Любомльської РДА Лілії Цип'ящук, методиста відділу освіти Рівненської сільської ради Станіслава Смолярчука, сімейного лікаря Гущанської амбулаторії Любові Лесь та дільничного офіцера поліції Василя Стернічука, здійснено профілактичний рейд на території Гущанського, Забузького та Столинсько-Смолярського старостинських округів.

   З метою соціального захисту та захисту прав дітей, надання їм необхідної  соціально-психологічної допомоги, запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, моніторингу ситуації в сім’ях, які можуть опинитися у складних життєвих обставинах, проведено обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, оцінку потреб потреб сім’ї особи та складено акти оцінки рівня безпеки дітей.

      В ході проведення профілактичного заходу з батьками дітей проведено бесіди щодо створення належних умов для проживання, недопустимості вживання спиртних напоїв та недопущення вчинення ними домашнього насильства.

      Комісією фактів вчинення домашнього насильства відносно неповнолітніх дітей не виявлено. Однак рекомендовано притягнути окремих батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь