Семінар-практикум на тему: «Упровадження інноваційних технологій як передумова формування в учнів критичного та системного мислення на уроках історії та філософсько-світоглядних дисциплін»

Дата: 11.12.2020 11:30
Кількість переглядів: 429

Фото без опису  Відповідно до плану роботи МІМО вчителів історії та  філософсько-світоглядних дисциплін на базі Полапівського ліцею  9 грудня 2020 року був проведений семінар-практикум на тему: «Упровадження інноваційних технологій як передумова формування в учнів критичного та системного мислення на уроках історії та філософсько-світоглядних дисциплін». Семінар проходив  в онлайн-режимі на платформі ZOOM.

  Основною метою  семінару було  обговорення методичних умов та способів використання ІТ на уроках історії і правознавства.

  Вчителі історії та правознавства  МІМО  переглянули  та обговорили  відео урок з Основ правознавства у 9 класі на тему «Конституційні  права, свободи і обов’язки людини», який підготувала вчитель історії та правознавства Полапівського ліцею Маляс Н.О.

  Мета уроку  -  ознайомлення  учнів з поняттями  «права і свободи людини» їх видами, міжнародно-правовими актами з прав людини і дитини, механізмом захисту прав людини;  розвивати вміння аналізувати  статті Загальної декларації прав  людини, Конвенції ООН про права дитини; аргументовано обстоювати власну думку;  виховувати повагу до прав і свобод людини, розуміння важливості їх дотримання.

  Після обговорення уроку з учасниками семінару було проведено онлайн тестування на тему : «Професійне вигорання педагогів», який підготувала психолог Полапівського ліцею Лукашук О.О.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь