Засідання МІМО вчителів української мови і літератури, зарубіжної літератури

Дата: 18.12.2020 16:00
Кількість переглядів: 598

Фото без опису  17 грудня 2020 року відбулося засідання МІМО вчителів української мови і літератури та зарубіжної літератури на тему «Формування в учнів на уроках літератури мотивації до навчальної діяльності».

  Вчителі-філологи поділилися власним досвідом роботи, переглянули і обговорили показовий урок української літератури в 6 класі на тему «Леся Українка. Дитинство поетеси, роль родини в її вихованні. Неповторний світ дитинства у поезіях «Як дитиною бувало», «Мрії», який провела вчителька Гущанського ліцею Забродоцька Н.А. Урок видався цікаваим, динамічним, емоційним, сучасним. Використано різного роду завдання, форми та методи. Наталія Агафонівна  показала не тільки організаторські здібності, а й високий професіоналізм і ерудицію.

       З доповіддю  «Формування в учнів на уроках зарубіжної літератури мотивації до навчальної діяльності та саморозвитку в контексті компетентісного підходу до навчально-виховного процесу» виступила вчителька зарубіжної літератури Забузького ліцею Озимінська Г.П.

     У процесі роботи учасники засідання дійшли спільної думки, що лише вдала інтеграція сучасних педагогічних технологій інтерактивного, проєктного навчання на основі постійного розвитку критичного мислення учнів дасть змогу розвивати творчі здібності, а значить, і формувати креативну особистість учня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь