Бюджет громади – 2021 прийнято одноголосно

Дата: 23.12.2020 17:29
Кількість переглядів: 901

Фото без опису Під головуванням сільського голови   Юрія Фініковського відбулось засідання 2 сесії Рівненської сільської ради, в якому взяли участь  20 депутатів. Перед розглядом питань порядку денного, яких налічувалось 27, Юрій Миколайович привітав усіх з прийдешніми святами та вручив новорічні подарунки депутатам ради.

  Ключовим питанням порядку денного стало прийняття бюджету громади на 2021 рік. З проєктом рішення головного фінансового документу ознайомила начальниця фінансово-економічного відділу Світлана Стець.

  Проєкт бюджету попередньо було розглянуто на профільних депутатських комісіях, всі озвучені пропозиції було взято до уваги, тому присутні на засіданні бюджет громади на наступний рік майже не обговорювали.

  Втім, як зазначив Рівненський сільський голова Юрій Фініковський, бюджет збалансований та охоплює фінансування різних галузей і за потреби у документ протягом року вноситимуться зміни.

  Таким чином загальна сума бюджету громади на 2021 рік  становитиме  57 974 500 грн. За таке рішення проголосували  всі присутні в залі депутати.

  Крім цього, в ході сесії також затверджено ряд Програм. Дискусію між депутатами викликала Програма забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Рівненської сільської ради на 2021 рік, але більшістю голосів - рішення все таки було прийнято.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь