Всі вихованці закладів освіти Рівненської громади харчуватимуться безкоштовно

Дата: 24.12.2020 13:38
Кількість переглядів: 2498

Фото без опису  У бюджеті Рівненської територіальної громади на 2021 рік передбачено збільшення грошових витрат на харчування дітей у садочках та школах.

  Попередньо, за кошти місцевого бюджету, харчувалися учні молодших класів, частково вихованці садочків та діти пільгових категорій.

  За словами керівника громади Юрія Фініковського, місцеві органи влади можуть самостійно приймати рішення щодо безкоштовного харчування відповідно до того, чи є у них кошти чи ні. Так як збережено акциз на пальне для бюджетів місцевого самоврядування, то ресурси треба розподіляти так, щоб допомагати тим, хто першочергово цього потребує.

  З огляду на це, керівництвом громади було прийнято рішення забезпечити безкоштовним харчуванням усіх вихованців закладів освіти громади за рахунок зменшення видатків на утримання працівників апарату сільської ради.

  Отож, для батьків 749 учнів та 144 вихованців дитячих садочків Рівненської громади стане приємним передноворічним подарунком новина про харчування дітей за кошти місцевого бюджету. До речі, на це передбачено понад 1,5 млн. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь