Депутати ухвалили звернення до вищих державних органів влади щодо необхідності запровадження мораторію на зростання ціни на електроенергію

Дата: 02.02.2021 11:26
Кількість переглядів: 898

Фото без опису  Під час засідання 3-ї сесії Рівненської сільської ради, яка відбулась минулого тижня, депутати розглянули звернення групи депутатів від ВО «Батьківщина» щодо необхідності запровадження мораторію на зростання ціни на електроенергію.

  Депутат ради Оксана Гелім висловила глибоку стурбованість жителів громади щодо відміни пільгового тарифу на споживання електричної енергії на перші 100 кВт.

  Сільський голова Юрій Фініковський додав, що ми зобов’язані захищати інтереси наших мешканців та повинні звернутись до вищих державних органів влади із закликом переглянути свої рішення щодо скасування пільгового тарифу на електроенергію для населення та відмовитись від намірів подальшого підвищення тарифів.

  Присутні на сесії депутати одноголосно підтримали рішення «Про необхідність запровадження мораторію на зростання ціни на електроенергію» та зобов’язали сільського голову надіслати його до Президента України Зеленського В.О., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О., Прем'єр-міністра України Шмигаля Д.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь