Відбулись змагання з волейболу

Дата: 01.03.2021 12:48
Кількість переглядів: 1491

Фото без опису  Відбувся турнір по волейболу на кубок Гущанського старостинського округу в якому взяли участь 4 команди: «Козаки» (учні місцевого ліцею), «Громчики» (молодь до 20 років), «Квадрики» (молодь до 30 років), «Ветерани» (понад 30 років). Ігри проходили по круговій схемі. Найбільш організованою, націленою на перемогу виявилася команда «Квадрики» на чолі з капітаном Генадієм Гупалом, які здобули перемогу з рахунком 2:1 над командою «Ветерани» та 2:0 над командами «Козаки», «Громчики». Команда «Ветерани» (капітан Тарас Стець) перемогла команди «Громчики» і «Козаки» з рахунком 2:0, а молода команда «Громчики» (капітан Мельничук Андрій) впевнено перемогла команду «Козаки» з рахунком 2:0.

  Під час нагородження за зайняте І місце команда «Квадрики» отримала кубок і приз, за зайняте ІІ-ІІІ місця команди «Ветерани», «Громчики» отримали призи, а команда «Козаки» набула досвіду участі в змаганнях.

  Подібні турніри планується провести у Рівненському (14 березня) та Забузькому (21 березня) старостинствах, а 28 березня в спортивному залі Рівненського ліцею відбудеться турнір по волейболу серед команд старостинських округів Рівненської ТГ.

Дмитро Маляс



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь