Всеукраїнський тиждень дитячого читання крокує бібліотеками Рівненської ТГ

Дата: 19.03.2021 16:01
Кількість переглядів: 418

Фото без опису  Всеукраїнський тиждень дитячого читання у Рівненській сільській бібліотеці традиційно відкрили першокласники. Разом із вчителькою Катериною Стрельцовою вони здійснили мандрівку у "Казкову Країну Мудрої Книги".

  Новачків читайликів зустріла завідувач бібліотекою Галина Сюмак, яка розповіла про дитяче свято книги, тематичні виставки літератури, познайомилась з кожним гостем, вручивши при цьому іменну візитівку-перепустку у Царство Книг.

  Вчителька поділилась спогадами про свою участь у районному конкурсі юних книголюбів "Лідер читання", де вона двічі здобувала призові місця. Діти декламували віршики, співали пісні, і, звичайно, записавшись у бібліотеку, взяли цікаві книжечки для читання під час канікул.

  "Завжди було і вічно буде, дитина з книжкою в руці", - під таким девізом в рамках проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання в Гущанську сільську бібліотеку завітали юні читачі, учні 2 класу Гущанського ліцею разом зі своїм класоводом Оксаною Миколаївною Тимощук.

  Юні книголюби розповіли про свої улюблені прочитані книги, ознайомилися з новинками надходження літератури, переглянули виставку-розкладку приурочену 91-й річниці з дня народження Ліни Костенко, яка відзначає цю дату сьогодні - 19-го березня.

  Тож нехай вас, наші юні читачі, книги супроводжують все життя і вчать доброму та мудрому, будуть друзями назавжди.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь