Всеукраїнський тиждень дитячого читання крокує бібліотеками Рівненської ТГ

Дата: 19.03.2021 16:01
Кількість переглядів: 404

Фото без опису  Всеукраїнський тиждень дитячого читання у Рівненській сільській бібліотеці традиційно відкрили першокласники. Разом із вчителькою Катериною Стрельцовою вони здійснили мандрівку у "Казкову Країну Мудрої Книги".

  Новачків читайликів зустріла завідувач бібліотекою Галина Сюмак, яка розповіла про дитяче свято книги, тематичні виставки літератури, познайомилась з кожним гостем, вручивши при цьому іменну візитівку-перепустку у Царство Книг.

  Вчителька поділилась спогадами про свою участь у районному конкурсі юних книголюбів "Лідер читання", де вона двічі здобувала призові місця. Діти декламували віршики, співали пісні, і, звичайно, записавшись у бібліотеку, взяли цікаві книжечки для читання під час канікул.

  "Завжди було і вічно буде, дитина з книжкою в руці", - під таким девізом в рамках проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання в Гущанську сільську бібліотеку завітали юні читачі, учні 2 класу Гущанського ліцею разом зі своїм класоводом Оксаною Миколаївною Тимощук.

  Юні книголюби розповіли про свої улюблені прочитані книги, ознайомилися з новинками надходження літератури, переглянули виставку-розкладку приурочену 91-й річниці з дня народження Ліни Костенко, яка відзначає цю дату сьогодні - 19-го березня.

  Тож нехай вас, наші юні читачі, книги супроводжують все життя і вчать доброму та мудрому, будуть друзями назавжди.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь