Чергове засідання виконкому

Дата: 23.03.2021 16:38
Кількість переглядів: 650

Фото без опису  Під час засідання виконавчого комітету, яке відбулось сьогодні під головуванням Юрія Фініковського, присутні розглянули ряд важливих питань. Зокрема, заслухали інформацію про роботу з сім’ями, які  опинилися в  скрутних життєвих обставинах, надали дозвіл на видалення зелених насаджень. Також на розгляд виконкому було представлено інформацію про роботу закладів культури і бібліотек на території громади.

  Про організацію  та проведення  призову громадян України на строкову  військову службу весною 2021 року проінформував головний спеціаліст відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та кадрової роботи Юрій Тимощук.

  Окрім того, розглянули й інші не менш важливі питання з яких прийняли відповідні рішення.

  У ході засідання у присутніх була можливість поспілкуватись із т.в.о. начальника відділення поліції №1 (м.Любомль) підполковником поліції Приймачуком Василем Вікторовичом. У свою чергу Василь Вікторович поділився своїми першими враженнями від перебування у громаді та запевнив, що співпраця місцевої влади та поліції є запорукою безпечного життя громади.

  У «різному» поліцейський офіцер Рівненської громади Василь Стернічук вкотре нагадав про дотримання карантинних обмежень, наголосив на забороні випалювання сухої трави та відповідальності за вчинення таких дій.

  Лікар-терапевт Забузької амбулаторії ЗПСМ, член виконкому Олена Бондарук повідомила про можливість проведення щеплень проти COVID-19 вакциною AstraZeneca (Covishield) на базі Забузької амбулаторії.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь