Чергове засідання виконкому

Дата: 23.03.2021 16:38
Кількість переглядів: 644

Фото без опису  Під час засідання виконавчого комітету, яке відбулось сьогодні під головуванням Юрія Фініковського, присутні розглянули ряд важливих питань. Зокрема, заслухали інформацію про роботу з сім’ями, які  опинилися в  скрутних життєвих обставинах, надали дозвіл на видалення зелених насаджень. Також на розгляд виконкому було представлено інформацію про роботу закладів культури і бібліотек на території громади.

  Про організацію  та проведення  призову громадян України на строкову  військову службу весною 2021 року проінформував головний спеціаліст відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та кадрової роботи Юрій Тимощук.

  Окрім того, розглянули й інші не менш важливі питання з яких прийняли відповідні рішення.

  У ході засідання у присутніх була можливість поспілкуватись із т.в.о. начальника відділення поліції №1 (м.Любомль) підполковником поліції Приймачуком Василем Вікторовичом. У свою чергу Василь Вікторович поділився своїми першими враженнями від перебування у громаді та запевнив, що співпраця місцевої влади та поліції є запорукою безпечного життя громади.

  У «різному» поліцейський офіцер Рівненської громади Василь Стернічук вкотре нагадав про дотримання карантинних обмежень, наголосив на забороні випалювання сухої трави та відповідальності за вчинення таких дій.

  Лікар-терапевт Забузької амбулаторії ЗПСМ, член виконкому Олена Бондарук повідомила про можливість проведення щеплень проти COVID-19 вакциною AstraZeneca (Covishield) на базі Забузької амбулаторії.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь