Розрахунок пенсії – це легко

Дата: 22.04.2021 10:36
Кількість переглядів: 935

Фото без опису  Кожний майбутній пенсіонер прагне знати, яким буде розмір його пенсійної виплати. Дізнатися про це допоможе Пенсійний калькулятор – сучасний сервіс, який можна знайти в Особистому кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України або за посиланням https://portal.pfu.gov.ua  .

  Авторизуватися в Особистому кабінеті потрібно за допомогою кваліфікованого електронного підпису чи системи інтегрованої ідентифікації GOV ID.

  На основі персональних даних, які містяться в електронних реєстрах Пенсійного фонду України та Електронній трудовій книжці, а також додатково введеної користувачем інформації, цей електронний сервіс прораховує орієнтовний розмір майбутньої пенсії. При цьому Пенсійний калькулятор формує протокол із зазначенням усіх складників обчислення: помісячний розрахунок заробітної плати і страхового стажу, індивідуальні коефіцієнти тощо.

  Варто зауважити, що результати попереднього розрахунку розміру пенсії зберігаються в особистому кабінеті користувача на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду та доступні для перегляду в будь-який час, а    кількість запитів на здійснення розрахунку пенсії у разі потреби зміни вхідних персональних даних, не обмежена. Про це інформують на сайті Міністерства соціальної політики України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь