У Забузькому ліцеї відбувся освітній марафон для учнів, вчителів та працівників закладу з безпеки дорожнього руху

Дата: 20.05.2021 15:13
Кількість переглядів: 533

Фото без опису   На заході ділитися знаннями про Правила дорожнього руху, особисту безпеку, захист дітей у автомобілі та про те, як можна врятувати життя. Учасники марафону визначили системи активної безпеки у транспортних засобах й фактори ризику у ДТП.

   Поліцейський офіцер Рівненської ТГ Василь Олегович Стернічук розповів присутнім про найбільш розповсюджені причини дорожньо-транспортних аварій у нашій місцевості, про відповідальність за порушення Правил дорожнього руху та перші дії під час ДТП. Також Василь Олегович озвучив види світлоповертальних елементів та наголосив на необхідності їх використання у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості. Під час бесіди школярі демонстрували вже набуті знання та ставили запитання.

  Фельдшер Забузької амбулаторії ЗПСМ Гончарук Алла Миколаївна розказала про актуальність першої долікарської допомоги, хто повинен надавати таку допомогу, які можуть бути ситуації та як потрібно надати першу домедичну допомогу для того, щоб врятувати людині життя. Після чого було продемонстровано алгоритм проведення серцево-легеневої реанімації для дітей та дорослих.

  Крошетецька Олена Олександрівна ( Олена Крошетецька ) проаналізувала Правила дорожнього руху для велосипедистів, розповіла про те, чим має бути обладнаний велосипед, назвала корисні поради та рекомендації під час руху.

  По завершенню заходу кожен охочий мав змогу оглянути поліцейський автомобіль, посидіти за кермом, увімкнути проблискові маячки та розпитати все, що цікавить.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь