У Забужжі реалізовують інфраструктурні проєкти

Дата: 31.05.2021 14:25
Кількість переглядів: 417

Фото без опису  Команда Забузького ліцею, яка бере участь у Всеукраїнському змаганні шкіл з безпеки дорожнього руху, завершила виконання ІІІ етапу, який полягав у реалізації проєктів.

  1. З метою підвищення рівня дорожньої безпеки школярі виготовили світловідбиваючі елементи для усіх учнів та працівників ліцею. (фото додаються).
  2. Команда звернулася із  проханням до ДП "Прибузьке лісове господарство" щодо розміщення та облаштування автобусної зупинки.  ДП "Прибузьке лісове господарство" надало позитивну відповідь й посприяє вирішенню даної проблеми (фото додаються).
  3. З метою створення умов для безпечного та комфортного паркування велосипедів у Забузькому ліцеї встановили велопарковку (фото додаються).
  4. У селі Забужжя планується встановлення дорожніх знаків та  дорожньої розмітки на ділянках дороги, які становлять небезпеку для учасників дорожнього руху.  28.05.2021 року ДП "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області" відреагувало на звернення колективу Забузького ліцею й звернення сільського голови Фініковського Юрія Миколайовича  щодо встановлення дорожніх знаків і дорожньої розмітки у с. Забужжя й надало позитивну відповідь (фото додаються).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь