Щотижнева нарада

Дата: 07.06.2021 14:19
Кількість переглядів: 614

Фото без опису  З керівниками відділів та комунальних закладів апаратну нараду сьогодні провів заступник сільського голови Володимир Хомік. Він акцентував увагу присутніх на необхідності проведення робіт щодо обкошування території сіл, узбіч доріг в найкоротші терміни. Зазначив, що заходи з благоустрою на території громади повинні бути постійними та систематичними. Повідомив, що 4 липня відбудеться обласний фестиваль з фізичної культури і спорту, який заплановано провести в с.Гуща.

  Начальник відділу освіти Наталія Даниш інформувала про готовність до проведення свята останнього дзвоника в освітніх закладах територіальної громади. У зв’язку з тим, що цього року літні пришкільні табори функціонувати не будуть, а також не буде державної підсумкової атестації, вже можна розпочинати ремонтні роботи, зазначила вона.

  На завершення роботи наради заступник сільського голови ще раз наголосив на відповідальному відношенні всіх структурних підрозділів сільської ради до виконання покладених на них обов’язків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь