Змагання з національно-патріотичного виховання та спортивного туризму «Прибузька ватра»

Дата: 04.06.2021 22:45
Кількість переглядів: 224

Фото без опису  З 2 по 4 червня на березі Гущанського озера проходили ІІІ змагання з національно-патріотичного виховання та спортивного туризму «Прибузька ватра», серед ЗЗСО Рівненської сільської ради.

  Протягом трьох днів учасники змагань випробовували свої сили у семи конкурсах з військової підготовки, спортивного туризму та знань історії України. Також було проведено ряд просвітницьких заходів, серед яких: діалог з поліцейським громади, зустріч з службовцями Луцького прикордонного загону та Любомльського відділу Державної служби надзвичайних ситуацій, перегляд фільму під відкритим небом на національно-патріотичну тематику, ватра у колі друзів, етно-дискотеки та ранкові руханки. Впродовж трьох днів джури (молоді козаки) демонстрували свої вміння та навички, котрі здобули протягом року на гуртках з національно-патріотичного виховання.

  Отож, за результатами усіх семи конкурсів І місце з вагомим відривом посів рій «Патріоти» Гущанського ліцею, ІІ місце, покоривши усіх волею до перемоги та належним рівнем підготовки, зайняв рій «Січовики» Гороховищанської гімназії, ІІІ місце з мінімальним відривом від попередньої команди отримав рій «Стріла» Полапівського ліцею, ІV місце - рій «Лицарі» Рівненського ліцею, V місце - рій «Дозорець» Забузького ліцею, VІ - рій «Чайка» Столинсько-Смолярської гімназії.

  Після завершення змагань усіх учасників та призерів привітали та нагородили кубками, медалями та грамотами Даниш Наталія Петрівна -начальник відділу освіти, Фініковський Юрій Миколайович - голова Рівненської сільської ради, Гурко Микола Павлович -секретар Рівненської сільської ради та Самойліч Любов Миколаївна - директор Гущанського ліцею. Також подяку відділу освіти за вагомий внесок у організацію змагань було оголошено Морозюку Дмитру Миколайовичу - вчителю Гущанського ліцею та Чируку Миколі Володимировичу - вчителю Полапівського ліцею. Загалом, усі учасники та присутні отримали масу позитивних емоцій та вражень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь