Змагання з національно-патріотичного виховання та спортивного туризму «Прибузька ватра»

Дата: 04.06.2021 22:45
Кількість переглядів: 212

Фото без опису  З 2 по 4 червня на березі Гущанського озера проходили ІІІ змагання з національно-патріотичного виховання та спортивного туризму «Прибузька ватра», серед ЗЗСО Рівненської сільської ради.

  Протягом трьох днів учасники змагань випробовували свої сили у семи конкурсах з військової підготовки, спортивного туризму та знань історії України. Також було проведено ряд просвітницьких заходів, серед яких: діалог з поліцейським громади, зустріч з службовцями Луцького прикордонного загону та Любомльського відділу Державної служби надзвичайних ситуацій, перегляд фільму під відкритим небом на національно-патріотичну тематику, ватра у колі друзів, етно-дискотеки та ранкові руханки. Впродовж трьох днів джури (молоді козаки) демонстрували свої вміння та навички, котрі здобули протягом року на гуртках з національно-патріотичного виховання.

  Отож, за результатами усіх семи конкурсів І місце з вагомим відривом посів рій «Патріоти» Гущанського ліцею, ІІ місце, покоривши усіх волею до перемоги та належним рівнем підготовки, зайняв рій «Січовики» Гороховищанської гімназії, ІІІ місце з мінімальним відривом від попередньої команди отримав рій «Стріла» Полапівського ліцею, ІV місце - рій «Лицарі» Рівненського ліцею, V місце - рій «Дозорець» Забузького ліцею, VІ - рій «Чайка» Столинсько-Смолярської гімназії.

  Після завершення змагань усіх учасників та призерів привітали та нагородили кубками, медалями та грамотами Даниш Наталія Петрівна -начальник відділу освіти, Фініковський Юрій Миколайович - голова Рівненської сільської ради, Гурко Микола Павлович -секретар Рівненської сільської ради та Самойліч Любов Миколаївна - директор Гущанського ліцею. Також подяку відділу освіти за вагомий внесок у організацію змагань було оголошено Морозюку Дмитру Миколайовичу - вчителю Гущанського ліцею та Чируку Миколі Володимировичу - вчителю Полапівського ліцею. Загалом, усі учасники та присутні отримали масу позитивних емоцій та вражень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь