Соціальна робота в громаді

Дата: 10.09.2021 14:58
Кількість переглядів: 977

Фото без опису   На цьому тижні, з метою визначення потреби у наданні соціальних послуг окремим жителям громади, комісією здійснено оцінку потреб сім’ї/особи, які проживають на території Забузького старостинського округу. В роботі комісії взяли участь начальник відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» Богдана Романюк, спеціаліст відділу ЦНАП сільської ради Лілія Смолярчук, поліцейський офіцер громади Василь Стернічук, лікар-терапевт Забузької амбулаторії Олена Бондарук та соціальний робітник Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тамара Войтович.

  Також проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання одиноких та одинокопроживаючих осіб похилого віку. В ході обстеження поліцейським офіцером громади проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду з особами пенсійного віку «Як не стати жертвами правопорушень» та вручено візитівки з контактами поліцейського.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь