Відбувся ІІІ (обласний) етап ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Дата: 18.02.2022 11:43
Кількість переглядів: 1175

Фото без опису    Відбувся ІІІ (обласний) етап ХХІ  Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвячений Шевченківським дням, під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої». На обласний конкурс надійшло 58 робіт у номінації «Література» та 58 робіт у номінації «Історія України і державотворення». Епіграфом до творчих робіт були слова української поетеси Ольги Калини: «…Своє життя поклали ви на ваги, І не вагались жодної хвилини. Злякалися, спинились вороги. І ми сьогодні маєм Україну!».

  За підсумками конкурсу  Вербінський Артем, учень 9 класу Гущанського ліцею Рівненської сільської ради здобув ІІ місце за роботу «Воїни світла»   в номінації «Література» (керівник Вербінська Оксана Віталіївна). Представлено нарис розмови сина з батьком, воїном АТО. Учень продемонстрував глибоке осмислення проблеми сьогодення, дав оцінку героїзму українських військовослужбовців і добровольців, котрі кинулися захищати рідну землю, виклав чітку громадянську позицію, літературний хист.

  Вітаємо з перемогою! Зичимо  невичерпної  енергії, наснаги для саморозвитку і подальших перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь