На території громади розпочався цикл майстер класів для дітей у рамках проєкту "Опалин: Малі міста - велика історія"

Дата: 22.05.2023 16:23
Кількість переглядів: 51

Фото без опису11 травня 2023 року на території Рівненської громади Ковельського району розпочався цикл майстер класів для дітей у рамках проєкту "Опалин: Малі міста - велика історія", який упроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

У Гущанському ліцеї було проведено майстер клас у техніці оригамі під назвою "Колосок Надії". Педагог Коцура Т.А. провела захоплююче та цікаве заняття для 20 діток, які виготовляли колоски. Адже саме вони, є символом однієї з найбільших святинь українського народу - хліба, урожайності, процвітання й багатства. 

Також, старші учні Гущанського ліцею мали нагоду відвідати майстер клас під назвою "Підкова щастя". Українці з давніх часів вірили в обереги. Одним з таких є підкова, яка вважається символом щастя, удачі, добробуту і багатства. Учні власноруч, з великим задоволенням, виготовляли атрибут оселі. Для її створення використовували різні види природного матеріалу: джгутовий шпагат, горіхи, колоски, різні крупи, сухоцвіти, мішковина тощо. Але найбільше здивував результат - усі роботи були дуже гарні! Кожен прикладав максимум зусиль, щоб його оберіг набув особливої магічної сили!

Загалом, у двох майстер класах взяло участь більше 40 учнів з сіл Рівне, Гуща, Миловань, Підлісся та Вишнівка Рівненської громади. Діти дуже задоволені та з нетерпінням чекають подальших заходів в рамках проєкту "Опалин: Малі міста - велика історія". 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь