Щодо "Запобігання корупції"

Дата: 11.07.2023 15:47
Кількість переглядів: 65

Про факти зловживань та корупційних проявів з боку працівників системи ДСНС Ви можете повідомляти письмово за адресою: 43020, м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 6, по «телефону довіри» Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Волинській області (0332) 777-611, зателефонувати начальнику Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління (067) 811-05-06, або надіслати листа на електронну адресу: [email protected]

Також, ви можете написати лист на електронну адресу: [email protected] або повідомити за номером ''телефону довіри'' ДСНС України(044) 289-12-41. Всю додаткову інформацію можна дізнатись у рубриці "Запобігання корупції" офіційного веб-сайту ДСНС України. На офіційних веб-сайтах Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області у розділі «Звернення громадян» функціонує рубрика «Інтернет-приймальня», за допомогою якої, Ви маєте можливість звернутися до вищеназваних структур.

Для повідомлення, внесених викривачами, про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» співробітниками та працівниками Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області:

  1. Надіслати лист поштою - на адресу Головного управління: вул. Електроапаратна, 6, м. Луцьк, 43020. У разі направлення повідомлення поштою у ньому слід робити позначку такого змісту: "Про корупцію". Листи з такою позначкою розкривати суворо Сектором та реєструвати Сектором у відповідному журналі.
  1. Повідомити на особистому прийомі у Секторі з питань запобігання та виявлення корупції у робочі дні (каб.18 (4 поверх) будівлі Головного управління).
  1. Повідомити засобами електронного зв’язку - на адресу електронної пошти для здійснення повідомлень - [email protected].
  2. Повідомити через спеціальну телефонну лінію Сектору, для здійснення повідомлень викривачами (0332) 777-631.

Спеціальна телефонна лінія Сектору працює по буднях у робочі години - з
понеділка по четвер, з 08.00 до 17.00, у п’ятницю з 08.00 до 15.45 (обідня перерва з 13.00 до 13.45).

Анонімне повідомлення про порушення вимог Закону підлягає розгляду, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь