Мистецько-краєзнавчий фестиваль "Від давнини до сьогодення"

Дата: 21.06.2023 12:55
Кількість переглядів: 47

Фото без описуНа території Рівненської громади Ковельського району у рамках проєкту Опалин: Малі поселення - велика історія відбувся мистецько-краєзнавчий фестиваль "Від давнини до сьогодення"

Варто зазначити, що в Рівненській ТГ велику увагу приділяють патріотичному вихованню дітей, вивченню та збереженню історичної спадщини. Тож, як зауважив очільник громади Юрій Фініковський, участь у проєкті «Опалин: малі поселення – велика історія» стала для них доброю нагодою не лишень поглибити знання про славне минуле краю, а й згуртувати жителів сіл громади, окреслити перспективи її розвитку та, звісно, піднести патріотичний дух кожного, хто тут народився й виріс.

А підсумком усіх цих заходів і став мистецько-краєзнавчий фестиваль «Від давнини до сьогодення». Усіма засобами, потрібними для його проведення, забезпечили організатори: придбали та встановили велику мобільну сцену, окрім того, було закуплено потужну колонку та мікрофон, аби юні артисти могли показати всі свої таланти. І, забігаючи наперед, скажемо, що усім цим вони скористалися й виклалися на сто відсотків!

Від самого ранку діти готувалися до дійства. Насамперед розбили величеньке наметове містечко. Робота кипіла: учителі та ройові керували процесом, діти вміло збирали намети.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь