Оголошення

07 Липня, 2021 р., 16:13
  Голова ради Юрій Фініковський видав розпорядження «Про скликання позачергової 10 сесії Рівненської сільської ради», яка відбудеться у п’ятницю, 9 липня, о 10.00 год. в конференцзалі адмінбудинку сільської ради.
29 Червня, 2021 р., 12:36
 9 сесія Рівненської сільської ради відбудеться у середу, 30 червня, об 11.00 год. в конференцзалі адмінбудинку сільської ради.
15 Червня, 2021 р., 17:13
 Голова ради Юрій Фініковський видав розпорядження «Про скликання чергової 9 сесії Рівненської сільської ради», яка відбудеться у п’ятницю, 25 червня, об 11.00 год. в конференцзалі адмінбудинку сільської ради.
31 Травня, 2021 р., 15:30
  Голова ради Юрій Фініковський видав розпорядження «Про скликання позачергової 8 сесії Рівненської сільської ради», яка відбудеться у п’ятницю, 4 червня, о 10.00 год. в конференцзалі адмінбудинку сільської ради.
27 Травня, 2021 р., 17:09
  З метою забезпечення ефективної діяльності Рівненської сільської ради її стратегічного розвитку, формування інвестиційного паспорту громади, подальшого співробітництва та  налагодження взаємодії з товариствами, підприємствами, установами, організаціями, фізичними-особами підприємцями, для популяризації інвестиційного потенціалу громади оголошуємо збір інформації про всі види підприємницької діяльності(їх підрозділи) в тому числі фізичних осіб-підприємців, які здійснюють свою діяльність на території Рівненської сільської територіальної громади, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь